Zeeland-Campings

Stacaravanverhuur Zeeland

Home · Camping de Witte Molen · Stacaravanverhuur

Beschrijving

in het zonnige Zeeland op Schouwen-Duiveland vindt u camping 'De Witte Molen', een rustige familiecamping, voorzien van alle gemakken, gelegen aan de rand van het dorp Scharendijke, op heel korte afstand van zee, meer en strand.

Onze camping ligt 1,5 kilometer van Nederlands bekendste surfparadijs, de Brouwersdam.
Aan de westzijde van de dam ligt de Noordzee met
een schitterend en schoon 27 km lang zandstrand.
Aan de oostzijde ligt het Grevelingenmeer
de ideale plek voor watersportliefhebbers.

Bij ons kunt u terecht voor het huren van mooie, volledig ingerichte luxe stacaravans en luxe chalets.

Scharendijke & Omgeving

                    Camping De Witte Molen is gelegen op Schouwen-Duiveland.                         Schouwen-Duiveland, dat ook wel De Kroon van Zeeland genoemd wordt heeft deze titel mede te danken aan de geografische ligging als meest noordelijk eiland van Zeeland.
In de Westhoek van dit noordelijkste deel van Zeeland liggen de breedste stranden van de provincie, met een totale lengte van 17 kilometer.
Direct achter het strand ligt een groot bos- en duingebied dat grotendeels vrij toegankelijk is met kilometers lange fiets-, wandel- en ruiterpaden.
Bekende badplaatsen zijn Renesse, Burgh-Haamstede en Scharendijke.
Centrumplaats van Schouwen-Duiveland is het historische Zierikzee met goed bewaard     gebleven monumenten en een gezellig winkelcentrum                                          Renesse ligt 4 kilometer en historisch Zierikzee ligt 13 kilometer van Scharendijke vandaan. Schouwen-Duiveland grenst in het zuiden aan de Oosterschelde, een zoutwater-getijdengebied met een unieke flora en fauna. Een bezoek aan de Deltawerken in de Oosterschelde is zonder meer de moeite waard. Noordelijk van Schouwen-Duiveland ligt het Grevelingenmeer, een geliefd watersportgebied.

Algemeen

De camping is geopend van: 01/04 bis 01/11

Aanvraag via de Website:

www.campingdewittemolen.nl